Wij zijn Justice

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam bieden wij ruim 25 jaar onze expertise aan voor een divers klantenbestand in binnen- en buitenland. Wij zijn een kennisbedrijf, waarbij onze bedrijfsprocessen ondersteund worden door 'state of the art' credit management software Via een geïntegreerd webportaal kunt u onze processen 24/7 realtime volgen. U kunt bij ons terecht voor verhaalsonderzoeken, het overnemen van uw debiteurenbeheer, minnelijke regelingen, bezoeken van debiteuren, gerechtelijke procedures, conservatoire beslaglegging, faillissementsaanvragen, procesfinanciering, huurvorderingen, incasso buitenland t/m het inschakelen van een deurwaarder voor het doen opleggen van executiemaatregelen.

Onze doelstelling is het aanbieden van een uitstekende incasso dienstverlening, zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk. Op basis van deze heldere visie zijn wij voor ZZP'ers, het MKB, het grootbedrijf, multinationals alsook particulieren de voorkeurspartner voor het incasseringen van vorderingen. Voor partijen die opzien tegen de kosten van een gerechtelijke procedure bieden wij de mogelijk aan van Justice Procesfinanciering'. U krijgt hiermee uw recht bij de rechtbank zonder zelf te investeren. Wilt u persoonlijk advies of aanvullende informatie over onze diensten, reserveer dan een tijdstip. 

Telefonisch consult plannen

Bedrijfshistorie

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam verwerkt ons team voor een divers klantenbestand vorderingen in  binnen- en buitenland. Wij zijn een kennisbedrijf. Dit vertaalt zich in een hoge succesrate. Onze bedrijfsprocessen worden ondersteund door innovatieve credit management software. Een klantenportaal met 24/7 realtime inzage in uw dossier(s) en persoonlijk advies staan garant voor optimale communicatie. Wij ondersteunen organisaties met flexibele credit management oplossingen. U kunt bij ons terecht voor verhaalsonderzoeken, uitbesteding van uw debiteurenbeheer, minnelijke regelingen, bodemprocedures, conservatoire beslaglegging, een faillissementsaanvraag van uw debiteur t/m het doen opleggen van executiemaatregelen. Wilt u zonder risico op basis van No Cure No Pay uw vordering ter incasso overdragen, dan bent u binnen 1 minuut geregistreerd. . Wilt u eerst uw zaak bespreken, plan dan een kosteloos consult met een specialist. 


Plan een vrijblijvend consult

Uw voordelen

Ruim 25 jaar kennis en ervaring vormen het fundament voor het succesvol incasseren van vorderingen in binnen- en buitenland. Onze aanpak kan het beste worden beschreven als no-nonsense met een 100% focus op resultaat. Wat kunt u verwachten?

Korte en effectieve procedures bij B2B incasso en hoge particuliere vorderingen.  
Ruim 25 jaar de hoogste slagingspercentages.
Geen jaarlijkse kosten, geen exclusiviteitbedingen, geen abonnementskosten, geen dossierkosten.
Persoonlijke betrokkenheid en juridisch advies.
Zeer aantrekkelijke No Cure No Pay condities, ook voor betwiste vorderingen.
Zekerheid financiële afwikkeling via de rekening van Stichting Beheer Derdengelden Justice.
Unieke mogelijkheid kosteloos procederen door procesfinanciering.
Toegang tot Infocenter, een geavanceerd klantenportaal waarmee u 24/7 online toegang heeft tot uw dossier(s).

Uw vordering ter incasso overdragen
Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven