Privacy

In dit Privacy Statement informeren wij u over hoe er op de website van Justice wordt omgegaan met uw persoonlijke gegevens.

Passief verstrekte informatie
Wanneer u over het internet surft stelt u, wellicht zonder dat u zich daarvan bewust bent, beheerders van internetpagina's in staat bepaalde gegevens over u te verzamelen. Voorbeelden hiervan zijn het 'IP-nummer' van uw computer en het besturingssysteem en de internetbrowser die u gebruikt. Voor zover Justice dergelijke gegevens gebruikt, worden deze anoniem en geaggregeerd verwerkt.
Een methode die op veel internetpagina's wordt gebruikt, om deze af te stemmen op de voorkeuren van de gebruiker, is het gebruik maken van zogenaamde 'cookies'. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch op de computer van een bezoeker worden geplaatst door de bezochte internetpagina. Ook op de website van Justice wordt gebruik gemaakt van zogenaamde 'cookies'.

Informatie van derden
Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Justice geen controle heeft. Dit Privacy Statement heeft daarom geen betrekking op verwijzingen naar informatiebronnen van derden.

Actief verstrekte informatie
Op diverse plaatsen op deze website kan u gevraagd worden om voor een specifiek doel, zoals het plaatsen van een bestelling, persoonlijke gegevens op te geven, zoals naam en adres. Daarbij wordt telkens vermeld voor welk doel deze gegevens gebruikt zullen worden. Hierbij geldt dat uw gegevens niet aan derden zullen worden verstrekt zonder uw toestemming. Indien u een product of dienst via deze website bestelt, kan het echter noodzakelijk zijn dat uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan bijvoorbeeld een internetprovider voor het uitvoeren van een domeinregistratie. In dergelijke gevallen zijn deze ondernemingen niet gerechtigd deze gegevens voor enig ander doel te gebruiken.

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven