Procesfinanciering

Heeft u een vordering of heeft u een claim en meent u recht te hebben op een schadevergoeding?

Moet een gerechtelijke procedure onder het Nederlands recht worden gevoerd om uw vordering/claim veilig te stellen?

Ziet u op tegen hoge juridische en eventuele executiekosten?

Neem contact op

Indien uw vordering/claim binnen dit profiel past, leg uw zaak dan aan ons voor. Wij beoordelen kosteloos en geheel vrijblijvend uw zaak. Laat ons beoordelen of we een voorstel doen voor procesfinanciering. U mag erop vertrouwen dat wij zonder uw toestemming op geen enkele wijze informatie met betrekking tot de door u verstrekte gegevens aan derden bekendmaken, in het bijzonder aan uw schuldenaar. Procesfinanciering doen wij voor ondernemingen alsook voor particulieren. Wij verzoeken u alle relevante stukken te verzenden naar klantenservice@justice.nl. U kunt erop rekenen dat we uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst van de stukken reageren.

Wij financieren de kosten van derden, zoals het aan de rechtbank verschuldigde griffierecht, de deurwaarderskosten en alle overige juridische kosten.

Speciaal aanbod voor ZZP'ers en ondernemers in het MKB

Procesfinanciering is bij ons al mogelijk vanaf een te vorderen bedrag van € 5.000,00. Het voelt onrechtvaardig dat niet wordt betaald voor geleverde producten of diensten. ZZP'ers en ondernemers in het MKB kiezen er toch vaak voor om vorderingen maar af te boeken, omdat wordt opgezien tegen alle kosten die een gerechtelijke procedure met zich meebrengt. Wij nemen ook deze business-to-business (B2B) vorderingen in behandeling! 

Het risico dat er niets wordt betaald, komt volledig voor onze rekening. Wij betalen het griffierecht, deurwaarderskosten en nemen de juridische kosten voor onze rekening. Pas bij succes (lees: betaling) hebben wij recht op een vergoeding. 

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op of maak uw keuze via ons afspraakformulier.

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven